Auckland city (lördag 04/06/2011)

Efter korbyns match åkte vi direkt till tågstationen där vi hade tänkt ta ett tåg in till auckland. Men det visade sig att tågen var inställda idag så vi fick lov att ta bussen istället. Det tog närmare 2 timmar istället för 45-50 minuter som det tar med tåget!

Väl där gick vi till Starbucks där vi skulle möta upp två andra tjejer. Men vi skulle inte möta upp dem förrän ca 45 minuter men vi tog en kaffe för vi var rätt frusna, vädret var ingen höjdare idag utan regn, regn, regn.. Så en kopp kaffe värmde upp rätt bra. Efter kaffet så gick vi och kollade i lite affärer bland annat PeterAlexander en jätte mysig pyjamas butik och sen till cotton on. Vi blev dock lite sena till Strabucks men vi var ändå inte sist dit. Totalt dök 4 andra tjejer upp så vi blev 6 stycken som sedan tog en promenad till museumet. Det vart en lång och blöt promenad men det var skönt att äntligen komma dit. Tror inte jag vart så glad att se ett museum förut, haha!



De hade nån show på museumet också..

Men museumet var in var ingen hit så vi sa att vi var tvungna att dra så att vi skulle hinna med tåget hem, fast vi hade redan missat det. Men vi hann ta ännu en kopp kaffe innan nästa tåg gick samt gå tillbaka till PeterAlexander! ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0