Söndag 10/10/2010

Idag blev det minigolf med Sandra och Linda. Jag brukar vara riktigt dålig på minigolf och tappa koncentrationen efter typ tre hål. Men idag tävlade vi om en glass så då kom tävlingsmänniskan hos mig fram! Dessutom var banorna inte like svåra som i Sverige. Det var inga lopar eller sånt. Det enda dom hade var lite knölar på banan så bollen inte alltid rullade rakt eller att banan lutade lite.(se bild )Dom hade satsat med på att omgivningen skulle se fräsig ut. Vilket den ju gjorde. Med minigolf och piratskepp m.m Men själv minigolfen var inget vidare.



Men det blev väldigt jämt! Vi spelade 36 hål! Vinnaren fick 103 poäng, tvåan 104 poäng och trean 105 poäng! Så vi var alla lika bra eller dåliga beroende på hur man ser det! Själv tycker jag vi var lika bra allihopa! Gissa vem som vann glassen förresten? ;)

Efter det for vi och käkade middag på lone star. Det var en reataurang som Kylie hade tippsat oss om men det var lite dyrare än vi hoppats på. Jag beställde kyckling med sallad och potatis och en cola och det gick på ca 150 kr.

Lite bilder från Lindas facebook: medan vi väntade på maten...


Men det var trevligt och maten var god. Sen blev det som en liten avskedsmiddag till Sandra också som snart åker till sydön för lite semester i fyra veckor innan hon återkommer för en vecka här och sen åker till LA för några dar och sen hem till tyskland.

Efter middagen for vi till en tjej som heter Sam (Samantha). Hon är från nz men jobbar lite extra som au pair. Satt och snackade lite och hade det trevligt innan vi återvände hem igen.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja så kan man ju också tillbringa en dag.

Det lät som en trevlig och avkopplande dag

Kram mamma

2010-10-11 @ 08:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0