Lordag (4/12-2010)

Idag var det Santa parade i stan - nagot som Korbyn sett fram emot hela veckan. Sa Korbyn stannade hemma med mig. Morgonen var dock ratt seg for vi var tvungna att vanta pa att Jaxson skulle vakna ur sin skonhetssomn. Vi hann dock spela massa fotboll, gora laxor, lasa, losa sudoku och massa annat innan han antligen vaknade vid halv 12. Da fickade vi lite lunch sen drog vi forst ner till stranden dar vi spenderade typ en timme i vagorna innan vi gick tillbaka och dushade av oss innan vi gick till lekparken och lekte en stund. Sen vid typ 3 tiden gick vi en promenad till stan. kopte bland annat glass och stallde oss sedan pa trottoaren och invantade paraden.
.
Vi hade turen att fa se den tva ggr. For pa vagen tillbaka motte vi paraden igen nar den var pa vag tillbaka. (bilder kommer)

Efter paraden gick vi tillbaka till campingen. Efter en stunds fotbollsspelande kom cricketlaget tillbaka. Det var inte ett lika muntert lag som kom tillbaka denna dag. Dem hade namligen haft sin forsta forlust mot hamilton (laget som bodde bredvid oss pa campingen dessutom). Dem hade tydligen spelat daligt de forsta 1,5 timmarna vilket gjort att dem forlorat. Hade dem daremot vunnit matchen hade de spelat i finalen. Nu blev det en match om tredje-fjardepris (det var 8 lag i turneringen) De tre forsta matcherna var endagsmatcher medan den sista och avgorande matchen var en tvadagarsmatch.

Laget gick som vanligt ner och badade i havet, jag stannade med Jaxson. Sedan blev det middag och idag blev det makaroner och kyckling och appelpaj till efterratt. Haha en rolig sak som hande var att Alan (den andra coachen) trodde att pasta kom fran Sverige. Sa jag fick forklara for honom att pasta ar typiskt italienskt. haha mehan var bombis pa att pasta var svenskt. Hade varit kung om vi kom pa det dock...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0